Start Roparun 2019

Start Roparun

Op 8 juni 2019 starten we vanaf het startterrein in Parijs.
De exacte starttijd wordt binnenkort bekendgemaakt.

Op het startterrein van Parijs is het een drukte van belang. Steeds meer teams komen aan om zich klaar te maken voor de start, waar vanaf 11.30 uur de eerste teams gaan vertrekken.

Een rondje over het terrein geeft een goed beeld van alle verschillende teams die de Roparun rijk is. Groepen collega’s, vriendengroepen of teams die zich inzetten voor een bepaald persoon. Allemaal hebben ze in de loop der jaren het Roparunvirus te pakken gekregen.

Bij enkele teams heerst er een zeer ontspannen sfeer en wordt er een balletje getrapt om de tijd te verdrijven. Ook worden er hier en daar nog laatste voorbereidingen getroffen; de voorraden worden aangevuld, lopers krijgen een laatste massage en het routeboek wordt nog een keer doorgenomen. Het calamiteitenteam van de organisatie houdt de boel in gaten en helpt hier en daar met weigerende aggregaten en andere apparatuur.

Bij de startboog verzamelen teams om met deze boog op de foto te gaan. Dat de Roparun een grote familie is, blijkt wel uit de vele herenigingen die plaatsvinden. Oude bekenden wensen elkaar succes en schudden elkaar de hand. Niet alleen is de Roparun ‘een avontuur voor het leven’, maar ook worden er vrienden voor het leven gemaakt. Onder de boog wordt dan ook op de muziek gedanst, gezongen en gelachen. De sfeer zit er in, en iedereen kan er weer tegenaan!

Facebook

Doneer

Roparun Team 198 - Team Van Speyck
NL02 ABNA 0405 9724 90
t.n.v V.A. Both o.v.v Roparun / “..Team lid..”
Ⓒ 2018 - Jongens van Nipkow Media