Bus

Team 198 en haar goede doelen bus

Na drie succesvolle edities nam Team 198 in 2017 afscheid van haar “legendarische” camper (wie kent haar niet?!) omdat de sponsor, bij wie zij in bezit was, haar besloot te verkopen. Zodoende moesten wij op zoek naar een nieuwe oplossing voor de verplaatsing van ons ‘basiskamp’ tijdens de Roparun. In de zoektocht naar een nieuw vervoersmiddel kwamen er allerlei ideeën tot ons. Zo ook het idee om van onze ‘mobiliteitsoplossing’ een maatschappelijke win-win situatie te creëren!

De oplossing:

Onze samenwerking met de stichting TB Beheer maakt dat wij gebruik kunnen gaan maken van de touringcar die zij als schenking hebben ontvangen. Deze schenking geschiedde omdat TB Beheer zich openlijk uitsprak om maatschappelijke doelen te willen dienen zoals (o.a.) stichtingen, scholen, verenigingen en kerken. Zo zal de bus ook worden gebruikt voor stichting Roparun om Team 198 te verplaatsen gedurende de editie van 2018.


Het werkt zo:

De “goeden doelen bus” wordt door de stichting beschikbaar gesteld en rekent hier een klein starttarief voor, een variabel tarief per kilometer en een bedankvergoeding voor de chauffeur van dienst. Daarnaast moet een touringcar, net als ieder ander vervoersmiddel, ieder jaar gekeurd en onderhouden worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar donateurs die, middels een schenking, ervoor zorgen dat dit mooie initiatief “blijft rijden”.

In ruil voor deze gift zal u, of uw bedrijf, vernoemd worden op de achterzijde van de bus (€ 400,-) of in de bus zelf (€ 100,-) zodat u zichtbaar bent voor de passagiers en gebruikers. Ieder jaar zal de stichting de som op maken van inkomsten en uitgaven en bij een, hopelijk, positief resultaat dit bedrag ten goede doen aan stichting Roparun.

Als donateur bent u dus medeverantwoordelijk voor;

- Een leuke “Brusjes dag” (broers & zussen) voor ‘Social Club Up’ – mensen met een verstandelijke beperking (www.upsocialclub.nl)

- Een goed verzorgd basiskamp van Team 198 tijdens de Roparun

en mogelijk…

- De verplaatsing van een team wielrenners voor Alp d’HuZes (www.opgevenisgeenoptie.nl)

- De verplaatsing van jeugdvoetballertjes naar een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam.

- Etc. etc. etc.


De inzet van de “goede doelen bus” wordt geheel door vrijwilligers verzorgd, uiteraard om onze kostenzo laag mogelijk te houden. Door inzet van de bus hopen we bij iedereen een glimlach op zijn gezicht te toveren. Van passagier tot stichting en van chauffeur tot donateur!

Sponsorsen

Club van 100

Bert Rosmolen | Mijnsheerenland

Lian Both | Oud-Beijerland

Restaurant Wereldhaven

Webdesign services

Luna Verbruggen | Oud-Beijerland
Nikki Verbruggen | Oud-Beijerland

XYZ Decoraties | Amsterdam

Jongens van Nipkow Media

Met een klok van Aad,
ben je nooit te laat!

Doneer

Roparun Team 198 - Team Van Speyck
NL02 ABNA 0405 9724 90
t.n.v V.A. Both o.v.v Roparun / “..Team lid..”
Ⓒ 2018 - Jongens van Nipkow Media